top of page

Kjøps- og leiebetingelser

Foretaksinformasjon utleier:
Finsnes Gaard AS Org.nr. 920 260 187
 
Kontaktdetaljer: 
Navn: Finsnes Gaard AS
Adresse: Innerneset 7
Postnummer: 9300 Finnsnes
Land: Norge


Leievilkår
 
Produktinformasjon
Finsnes Gaard AS tilbyr leie av dobbeltrom, leiligheter og sjøhus for 2-6 personer til selvhushold. I booking av rom og sjøhus inngår sengetøy og håndklær. Romvask og vask av håndklær og sengetøy under oppholdet inngår ikke, men utvask etter oppholdet er inkludert i leieprisen.  
 

Finsnes Gaard AS bruker en nettbasert booking, betalings- og inn/utsjekkssystem. Det finnes ikke bemannet resepsjon. Adgang til hovedgården, rommene, sjøhusene og fellesområdene skjer via kodelås. Koden til låsene sendes automatisk via sms og epost mellom kl 12.00 – 15.00 på innsjekkingsdato. Koden benyttes under hele oppholdet og virker fra kl. 15.00 innsjekkingsdato og slutter å virke etter kl. 11.00 utsjekkingsdato.

Møterom Sjøhus 01
Finsnes Gaard AS tilbyr leie av møterom for inntil 16 personer i vårt ytterste sjøhus. Huset har alle fasiliteter for gjennomføring av møte. 

Finsnes Gaard har ikke bemannet resepsjon og adgang til møterom skjer via kodelås. Kodelåsen sendes automatisk ut på sms og e-post samme dag som leien starter. Utvask er inkludert i leieprisen.     

Priser
Prisen varierer fra opphold til opphold og dag til dag. Se webside for kontinuerlig oppdaterte priser.
 
Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og annen informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og et vellykket opphold!
 
Kjøps- og leiebetingelser
Det sendes ut en SMS og epost med kode på innsjekkdato. Rommene reserveres umiddelbart etter at betalingen er gjennomført. Dette gjøres ved at en epost sendes til deg med en kvittering for oppholdet. Denne kvittering er et bevis på at du som gjest har fått reservert et rom for oppgitt tidsperiode, og har derfor krav på overnatting i gitt periode.
 
Betaling
Vi krever full betaling for oppholdet inntil dagen før ankomst. Betalingslink/faktura vil bli sendt ut.
 
Personopplysninger
Finsnes Gaard AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.
 
Kortinformasjon
Når du handler hos Finsnes Gaard AS blir betalingen behandlet av NETS.  Dette er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard og Vipps. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.
 
Avbestilling

Har du booket opphold kan du avbestille gratis inntil 1 døgn før ankomstdatoen (1 måned før ved leie lengre enn 14 dager). 
Avbestillinger fra og med 1 døgn før ankomstdatoen belaster vi med et avbestillingsgebyr på 50 % av totalprisen. 
Booker du et opphold og ikke sjekker inn, må du betale hele totalprisen.
Hvis du angrer din bestilling, er kansellering tilgjengelig i 24 timer etter at bestillingen ble gjort. 
Er ankomstdagen dagen etter at bestillingen ble gjort, er kansellering tilgjengelig i 4 timer etter at bestillingen ble gjort. 
Avbestilling gjøres på e-post til:
post@finsnesgaard.no
 
Reklamasjon
Dersom det foreligger en feil eller mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Finsnes Gaard AS skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg feilen/mangelen. Finsnes Gaard AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).
 
Angrerett
Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.
 
Garanti
Det foreligger en garanti i henhold til norsk lov om reise og hotellopphold.
 
Husregler
Ved behov for besøk av flere enn det som er booket for skal dette på forhånd avtales med Finsnes Gaard ved å kontakte daglig leder på
mobil 48 25 00 20. Av hensyn til andre gjester og gårdens atmosfære er det ikke tillatt å avholde "festing" i sjøhusene eller i hovedgården. Det skal være ro på Finsnes Gaard kl. 23.00. Hvis det forekommer bråk etter dette tidspunktet blir vakttjenesten kontaktet og ekstra utgifter på NOK 2000 vil bli fakturert ansvarlig leietaker.
Merk at fellesområdene ute og inne er videoovervåket.
Finnsnes by har avgiftsparkering, men vi har noen gratis parkeringsplasser tilgjengelig til våre gjester. Først til mølla gjelder. 
Bruk av fellesområdet og bruk av utstyr tilknyttet fellesområdet gjøres på eget ansvar. Det skal bæres redningsvest ved bruk av båt, kajakk og SUP.
Fellesområdene skal til enhver tid holdes ryddig. Sjekk også at døren(e) er lukket og låst når du forlater. 
Det er tillat med kjæledyr på 1 sjøhus på Finsnes Gaard. Booking må avtales. 

bottom of page